Egyéb kezelések

Egyéb kezelések

GÉPI KEZELÉSEK

 

Aktuális árak a bb-kozmetika.salonic.hu online bejelentkező oldalunkon találhatóak.

Ultrahang – hatóanyag bejuttatása a bőrbe + mélyizom stimulálás interferenciával

 

Elektroporáció/ Tű nélküli mezoterápia A bőr mélyebb rétegeibe juttatunk be speciális hatóanyagokat, amelyek a vendég adott problémájára megoldást nyújtanak.

 

Rádiófrekvencia A bőr feszesítésére, az arckontúrok megemelésére lett kifejlesztve, az arcbőr rugalmasságáért felelős kollagén rostok átalakulnak, számuk megemelkedik. Bőrünk megújul, feszesebbé, fiatalosabbá válik.

 

Plazma kezelés -kis területenként 5-5 percig- Egy egyedülálló technológia, a negyedik halmazállapot alkalmazásával. A Plazma kisülés stimulálja az új rugalmas kollagén rostok képződését, erősíti az érfalakat, javítja a hajszálértágulatok rugalmasságát, műtéti hegek, és égési sérülések utáni hegek bőrfelületét regenerálja,  az aknét, kamaszkori bőrelváltozásokat hatékonyan kezeli.

 

Mikrodermabrázió/Bőrcsiszolás – a leghatékonyabb bőrcsiszolás, melynek során a bőr legfelső, elhalt hámrétegét távolítjuk el. A bőrünk simább, puhább tapintásúvá válik. A hatóanyagok felszívódása, hatása lényegesen eredményesebb lesz. Szeboreás bőr esetén a kellemetlen, zsíros hatás csökken, eltűnik. A pigment foltok eltűnnek, halványodnak.
E
gyéb szérumok, ampullák opcionálisan

 

Hideg- meleg arcvasaló – Hatóanyagok bejuttatása a bőr mélyebb rétegeibe, mely során fokozódik a bőr anyagcseréje, beindul a mikrocirkuláció és mindeközben kellemes, relaxált állapotba kerülünk.

 

Hidroabrázió – Vízsugárral történő bőrcsiszolás, amely mélyen ható tisztítást tesz lehetővé és elősegíti a sejtregenerációt. A kezelés célja az elhalt hámsejtek eltávolítása, a bőr önmegújító folyamatainak elősegítése. Ezt követően a bőrtípusnak megfelelő hatóanyag bejuttatatása a bőr bazális rétegeibe.

 

Dermaroller/Tűs mezoterápiaA dermarollerrel végzett kezeléseket kollagén indukciós terápiának hívják. Az orvosi fémből készült apró tűk sokasága által ejtett mikrosérülések stimulálják a szervezet öngyógyító mechanizmusát, melynek hatására a szervezet rendkívül nagy mennyiségű hidratált kollagént termel, ami látványosa fiatalítja a bőrt.

 

ThermomaszkA thermo kezelések a kozmetikában a hő és a hideg bőrre kifejtett fiziológiai hatásait aknázzák ki. A meleg megnyitja a pórusokat, elősegítve a hatóanyagok felszívódását; tágítja az ereket, fokozva a vérkeringést; lazítja az izmokat, oldva a ráncokat; serkenti a verejtékezést, elősegítve a méregtelenítést. A meleg segítségével értékes hatóanyagokat tudunk a bőrbe juttatni.

 

VIO Az ózonkezelés baktériumölő és mély fertőtlenítő hatású kozmetikai eljárás. Hatására a bőr vér- és anyagcsere ellátása javul, az érfalak erősödnek, a sejtek tápanyagellátása javul, regenerálódási folyamatok fokozódnak,  a faggyúmirigyek túlműködését szabályozza, a bőrt fertőtleníti, szeboreás bőr állapotát jelentősen javítja, az eljárás enyhe szárító hatása miatt.

 

 

Bioptron lámpa – Fényterápiás eszköz. Felerősíti az immunrendszert, ösztönzi a regeneráló és helyreállító folyamatokat a teljes szervezetben, elősegíti a sebgyógyulást, kiválóan alkalmazható kozmetikai és bőrproblémák esetén (ráncok, szarkalábak, kis hegek, akne, herpesz). Többszörösére növeli a kozmetikumok hatását.

 

Babor Skincare Make Up – SMINK

Aktuális árak a bb-kozmetika.salonic.hu online bejelentkező oldalunkon találhatóak.

Nappali smink

 

Alkalmi smink 

 

Menyasszonyi smink

Sminktanácsadás 

 

Alkalmi műszempilla 


Kiszállás helyszínre 

Amikor esküvőre vagy fotózásra szeretnéd smink szolgáltatásainkat igénybe venni, sokszor komfortosabb, ha mi megyünk ki a helyszínre hozzátok. Ez számunkra nyilvánvalóan többletköltséggel jár (üzemanyag, kiesett idő-ami alatt más vendéget nem tudunk fogadni, a szükséges eszközök es anyagok össze- es kipakolása stb.), ami hozzátartozik a szolgáltatáshoz. A kiszállás díja km alapú,  személyre szabott minden esetben, amit minimum 3 db smink eseten vállalunk.

Szempilla lifting

 

 

FESTÉSEK

Aktuális árak a bb-kozmetika.salonic.hu online bejelentkező oldalunkon találhatóak.

Tartós szempillafestés

 

Tartós szemöldökfestés 

 

GYANTÁK

Szemöldökszedés, gyantázás vagy igazítás 

Bajusz gyanta

Arcgyanta 

Állgyanta 

Térdig gyanta

Végig lábgyanta 

Kar gyanta 

Fazon gyanta

Hónalj gyanta

Intimgyanta

Hát és has gyanta

Váll gyanta

Comb gyanta

 

Hátmasszázs

Fülbelövés

Orrpiercing

 

Cím

BB KOZMETIKA
BABOR GYÉMÁNT SZALON
7300 Komló, Alkotmány u. 27. fszt.1

Elérhetőség

Baráth Boglárka:
+ 36 -30/3494-770
Papp Fédra:
+36-30/9639-913
bbkozmetikasince1992@gmail.com

Nyitvatartás

Bejelentkezés alapján